FBA | Faculty of Business and Accountancy

NEWS & EVENTS

WHAT’S HAPPENING IN FBA

Tahniah diucapkan kepada pasukan bola sepak fakulti yang telah berjaya meraih Naib Johan Piala Naib Canselor Universiti Selangor 2023 baru-baru ini. Warga FBA mengucapkan ribuan terima kasih kepada TEAM FABIAN TIGER FC, Pengurus Pasukan, Encik Zainal Azim, Penolong Pengurus Pasukan, Puan Adlin Zahida Daut dan jurulatih, Encik Hairi.

Terima Kasih juga kepada semua yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam program ini.

Terima Kasih atas sumbangan dan sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada FABIAN TIGER FC United We Stand!!

More News

POSTGRADUATE RESEARCH COLLOQUIUM 2024

The Faculty of Business and Accountancy, Universiti Selangor Malaysia is delighted to announce the forthcoming 2024 FBA Postgraduate Research Colloquium, scheduled to be held physically